JORNADA

Cap de Setmana Ibèric

18è Cap de Setmana Ibèric 6 i 7 d’octubre de 2018

Celebrem el 18è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats en els principals jaciments ibèrics de Catalunya.

Com cada any es selecciona un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen les activitats. Per a l'edició d'enguany s’ha triat L'aigua, hi participen 23 centres que proposen més d’un centenar d’activitats! És una manera divertida d’apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d’experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica...

El Cap de Setmana Ibèric és una oportunitat única per descobrir o redescobrir el nostre passat, explicat de primera mà per alguns dels millors arqueòlegs del país.

Viviu la nostra història! Busqueu el vostre jaciment i participeu del Cap de Setmana Ibèric!

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

L’organització del Cap de Setmana Ibèric és fruit de la col·laboració entre el Museu d’Arqueologia de Catalunya i els ens gestors de cadascun dels jaciments que integren la Ruta dels Ibers. 
DADES DE L'ACTIVITAT
On Jaciments de la Ruta dels Ibers
Hora 10:00:00
Durada Dos dies
Preu Gratuït
PROGRAMA D'ACTIVITATS I JOCS

Cap de setmana ibèric 2018

Cap de Setmana Ibèric 2018