CAP DE SETMANA IBÈRIC

20è Cap de Setmana Ibèric

3 i 4 d'octubre del 2020

Com cada any pel primer cap de setmana d'octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l'esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.000 anys, oferint un gran ventall d'activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes... una varietat d'opcions per tots els gustos i públics!

Tots els anys s'escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 20è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a mostrar com la societat ibèrica aprofitava els recursos naturals per qüestions de la vida quotidiana. Sabeu com es gestionava aquesta societat agrícola i ramadera? Com feien les seves eines i armes de metall? Es podrà veure com fang, pedra i fusta s'emprava per erigir les seves construccions; com de l'argila feien la ceràmica; tot per descobrir com ibers i natura convivien.

Feu agenda per apropar-vos al vostre poblat ibèric més proper... o explorar jaciments més enllà! Consulteu el programa amb totes les activitats del Cap de Setmana Ibèric per veure quina s'ajusta més als vostres interessos. Hi ha activitats per a tots els públics, i recordeu, arreu de Catalunya!

Consulteu el programa de la ruta dels ibers al lateral de la pàgina.

Per tothom qui vulgui compartir aquesta festa que s'aproxima, podeu compartir les vostres experiències i grans moments a través del hashtag #csi_ibers!

Important!

Donada la situació actual, haureu de prestar atenció a les actualitzacions del web per possibles canvis a causa de mesures sanitàries extraordinàries que puguin sorgir.

DADES DE L'ACTIVITAT
On A tots els jaciments ibèrics de la Ruta dels Ibers
Hora 10:00:00
Durada Segons activitat
Preu Consultar el programa
PROGRAMA D'ACTIVITATS
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Programa del CSI 2020 1,058 MB