CAP DE SETMANA IBÈRIC

22è Cap de Setmana Ibèric

1 i 2 d'octubre del 2022

Bàner de la Ruta Ibèrica de 2022, de fons turquesa, amb la paraula SIGNES on cada lletra té una meitat imitant una grafia ibèrica.

Com cada any pel primer cap de setmana d'octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l'esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.200 anys, oferint un gran ventall d'activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes... una varietat d'opcions per tots els gustos i públics!

Cada any s'escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 22è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a l'enigma de la llengua ibèrica. Us convidem a aprendre tot el que s’ha descobert fins ara entorn aquest fascinant aspecte de la cultura ibèrica, l'escriptura, desenvolupada a partir del segle V aC, la qual continua sent una gran incògnita sense resoldre: la podem llegir, però no sabem què signifiquen les seves paraules!

Feu agenda per apropar-vos al vostre poblat ibèric més proper... o explorar jaciments més enllà! Consulteu el programa amb totes les activitats del Cap de Setmana Ibèric per veure quina s'ajusta més als vostres interessos. Hi ha activitats per a tots els públics, i recordeu, arreu de Catalunya!

Pròximament, es publicarà el programa de la ruta dels ibers al lateral de la pàgina.

Per tothom qui vulgui compartir aquesta festa que s'aproxima, podeu compartir les vostres experiències i grans moments a través del hashtag #csi_ibers!

DADES DE L'ACTIVITAT
On A tots els jaciments ibèrics de la Ruta dels Ibers
Hora 10:00:00
Durada Segons activitat
Preu Gratuïtes
PROGRAMA D'ACTIVITATS
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Programa d'activitats CSI 2022 2,84 MB