CAP DE SETMANA IBÈRIC

23è Cap de Setmana Ibèric

7 i 8 d'octubre del 2023

Qui és qui a a la societat ibèrica?

L’arqueologia avança i cada cop coneixem als ibers amb més detall: com s’organitzava el territori, com es col·locaven les cases dins les ciutats i què s’hi feia al seu interior, com funcionaven el comerç i l’intercanvi, i com van aparèixer les capes socials amb rols definits, tant d’estament com de gènere.

El dels ibers és un món ple d’incògnites, enigmes i textos sense desxifrar, i preguntar-se qui era cadascú, com eren aquells individus, és una tasca difícil, una aventura que ens exigeix fer ús de la imaginació. Per abordar aquesta pregunta els membres de la Ruta dels Ibers hem preparat una sèrie d’activitats i visites que ens aproparan a prínceps, pageses, comerciants, artesans, guerrers, teixidores... En definitiva, a les dones i als homes que varen habitar els mateixos espais que nosaltres fa més de dos mil anys.

Perquè, curiosament, els ibers ens desconcerten per lo distinta que devia ser la seva vida de la nostra, i alhora ens atrauen perquè, passejant per les restes d’un jaciment o davant la vitrina d’un museu, ens
els sentim propers, sentim que podríem ser nosaltres.

Us convidem a viure aquest sentiment en el vint-i-tresè Cap de Setmana Ibèric

Per tothom qui vulgui compartir aquesta festa que s'aproxima, podeu compartir les vostres experiències i grans moments a través del hashtag #csi_ibers!

DADES DE L'ACTIVITAT
On A tots els jaciments ibèrics de la Ruta dels Ibers
Hora 10:00:00
Durada Segons activitat
Preu Consulteu el programa complet
PROGRAMA D'ACTIVITATS
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Programa complet CSI_2023 2 MB